Тіллерсон розповів Лаврову про долю санкцій проти Росії

Тіллерсон розповів Лаврову про долю санкцій проти Росії
Тіллерсон і Лавров

Держдеп виключив швидке зняття санкцій з Росії

Держсекретар США Рекс Тіллерсон під час переговорів з главою Міністерства зовнішніх справ Росії Сергієм Лавровим наголосив на необхідності прогресу в реалізації Мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на сході України.

Про це йдеться у прес-релізі Держдепу за підсумками зустрічі.

«У тому, що стосується України, держсекретар Тіллерсон наголосив на необхідності досягнення прогресу на шляху до повної імплементації Мінських домовленостей», — наголошується в повідомленні.

У Держдепі підкреслили, що питання про скасування санкцій проти РФ поки що не стоїть.

«Санкції проти Росії будуть залишатися в силі до тих пір, поки Москва не скасує кроки, які спровокували їх введення», — йдеться в прес-релізі.

Як повідомляв «Главком», у середу у Вашингтоні президент США прийняв міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, який перебуває у США з дводенним візитом. Зустріч тривала близько 40 хвилин та проходила за зачиненими дверима. 

Перед цим у середу Лавров провів переговори з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном. Як зазначили сторони, їхня увага зосереджувалась на сирійському врегулюванні та низці інших важливих міжнародних питань. Тіллерсон назвав зустріч з Лавровим шансом «продовжити діалог».

Також Лавров повідомив, що Путін і Трамп зустрінуться в липні.

Читайте також статтю: Трамп «зрозумів небезпеку». Чому звільнено директора ФБР

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: