Тимошенко висловила співчуття родині загиблого екс-начальника Качанівської колонії

Тимошенко висловила співчуття родині загиблого екс-начальника Качанівської колонії

Тимошенко згадала екс-начальника Качанівської колонії із вдячністю

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко висловила співчуття родині загиблого екс-начальника Качанівської колонії Івана Первушкіна.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Із прикрістю дізналася про трагічну загибель екс-начальника Качанівської колонії. Висловлюю щире співчуття родині Івана Первушкіна», - зазначила Тимошенко.

Вона згадала екс-начальника Качанівської колонії із вдячністю.

«Коли Янукович кинув мене за ґрати, Іван Анатолійович був начальником Качанівської колонії, де мене утримували. Я знаю, що Первушкін відмовився виконувати накази влади про катування та приниження щодо мене. А коли ці накази стали занадто наполегливими, він написав заяву і пішов з посади за власним бажанням. Я вдячна йому за це», - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, екс-начальник Качанівської виправної колонії №54 Іван Первушкін, який очолював установу, коли в ній утримувалася лідер ВО «Батьківщина», екс-прем'єр Юлія Тимошенко, звів рахунки з життям.

Як відомо, Іван Первушкін був начальником Качанівської виправної колонії в Харкові, де з 30 грудня 2011 року відбувала покарання екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яку Печерський райсуд Києва засудив до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з РФ в 2009 році.

У вересні 2012 року Первушкін звільнився за власним бажанням.

22 лютого 2014 року Тимошенко була звільнена, після того як Верховна Рада прийняла відповідне рішення більшістю голосів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: