Тимошенко знову будуть судити

Тимошенко знову будуть судити

Призначено дату судового засідання у справі щодо незаконного перетину кордону Юлією Тимошенко разом із Михайлом Саакашвілі

Призначено дату, час і місце судового засідання в адміністративній справі щодо незаконного перетину кордону лідером фракції «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба Державної судової адміністрації України.

Справу розглядатиме Мостиський районний суд Львівської області. Судове засідання призначено на 2 листопада о 12:00.

Засідання буде вести суддя Юрій Білоус.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України вручила Тимошенко адміністративний протокол у справі про незаконне перетинання кордону 10 вересня 2017 року.

У разі підтвердження винуватості Тимошенко загрожує штраф від 3700 грн. Статтею також передбачено утримання під арештом строком до 15 діб.

Як відомо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечері 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

22 вересня суд оштрафував колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі на 3,4 тис. гривень за незаконний перетин кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: