Топ-менеджмент НБУ їздитиме на таксі ціною 349 грн за кілометр

Топ-менеджмент НБУ їздитиме на таксі ціною 349 грн за кілометр
Фото 112 Украина

Керівництво Нацбанку їздитиме виключно на автівках класу D відомих іноземних марок, не старших п'яти років

Національний банк України через систему держзакупівель ProZorro замовив послуги з перевезення на таксі керівників відомства за ціною 349,7 грн за кілометр. Відповідно до документів, термін надання послуги – рік.

Відповідно до технічної специфікації, рекомендовані машини для надання послуг таксі – автомобілі класу D відомих іноземних марок, не старших 5 років. Територія покриття – м. Київ +30 км.

Згідно з протоколом засідання робочої групи з визначення переможців електронних закупівель, очікувана вартість послуги – 199 тис. грн. У тендері взяла участь лише одна компанія – приватне підприємство «Август Груп», вона і надала пропозицію в 349,7 грн.

Як раніше повідомлялося, Запорізька обласна державна адміністрація через систему держзакупівель ProZorro замовила послуги з регулярного перевезення на двох автомобілях (з водієм) для свого голови.

Нагадаємо, на 2017 рік уряд Володимира Гройсмана продовжує низку обмежувальних норм з пенсійних виплат, введених ще в 2014-2015 роках Кабміном Арсенія Яценюка. Протягом наступного року діятимуть обмеження для працюючих пенсіонерів – вони зможуть претендувати лише на 85% своєї пенсії. У повному ж обсязі пенсії можна буде отримувати, тільки звільнившись з роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: