Трагедія в Княжичах: наступного тижня будуть готові результати балістичної експертизи

Трагедія в Княжичах: наступного тижня будуть готові результати балістичної експертизи

В рамках розслідування кримінальної справи слідчі опитують понад 30 осіб

Народний депутат і член колегії МВС Антон Геращенко не виключає, що результати балістичної експертизи по трагедії в с.Княжичи Київської області, в результаті якої загинули п'ять правоохоронців, будуть готові вже наступного тижня.

«Результати балістичної експертизи не робляться за принципом «треба швидше», робляться експертами, які знають проблематику, знають фізику ... Я думаю, наступного тижня це буде», - сказав Геращенко журналістам в кулуарах парламенту в п'ятницю в Києві.

За словами народного депутата, щосекунди відновлюється графік дій різних підрозділів поліції, експерти відокремлюють, які кулі потрапили в якого загиблого, які кулі потрапили в якусь частину автомобіля.

Геращенко також додав, що в рамках розслідування кримінальної справи слідчі «опитують понад 30 осіб, які так чи інакше мали відношення до цієї ситуації».

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши постріли, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: