Трамп назвав сфальсифікованими вибори президента у США

Трамп назвав сфальсифікованими вибори президента у США

Трамп заявив, що майбутні вибори «абсолютно сфальсифіковані» через «нечесні засоби інформації»

Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що майбутні вибори «абсолютно сфальсифіковані» через «нечесні засоби інформації», а також «на багатьох виборчих дільницях».

Висловлювання Трампа суперечать словам його колеги по кампанії, кандидата на посаду віце-президента Майка Пенса, який раніше заявив, що Трамп повністю погодиться з результатами виборів 8 листопада, попри «очевидну упередженість» у засобах інформації.

Він поставив під сумнів законність виборчого процесу в ряді твітів.

«Вибори абсолютно сфальсифіковані нечесними й упередженими засобами інформації, які підтримують нечесну Гілларі, так само і на багатьох виборчих дільницях. Сумно», – написав Трамп у Twitter 16 жовтня.

В іншому твіті того ж дня Трамп звинуватив «тварин», що представляють його опонентку з Демократичної партії Гілларі Клінтон, у нічній атаці на штаб-квартири Республіканської партії в штаті Північна Кароліна.

Поліція повідомила, що будівля в Гіллсборо, штат Північна Кароліна, була пошкоджена легкозаймистим матеріалом в той час, як на стіні сусідньої будівлі була намальована свастика зі словами, а слова «нацистські республіканці, залиште місто або...»

Кандидат від демократів Гілларі Клінтон у своєму Twitter засудила цей напад як «жахливий і неприйнятний»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: