Трамп поділився своїми враженнями про зустріч із Порошенком

Трамп поділився своїми враженнями про зустріч із Порошенком
Петро Порошенко і Дональд Трамп

Президент США наголосив, що для нього велика честь приймати Порошенка

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що провів хорошу зустріч з Президентом України Петром Порошенком.

Про це він сказав під час зустрічі з президентом України у Білому домі у Вашингтоні, яка транслювалася на телеканалі NBC News.

Президент США наголосив, що для нього велика честь приймати президента України Петра Порошенка. Він сказав, що Америка активно залучена до справ, які стосуються України.

«Це велика честь бути з Президентом України Порошенком. Це той регіон, до якого ми усі активно залучені. І ви бачили це, і усі читають про це. У нас було дуже, дуже хороше обговорення. І обговорення продовжаться впродовж дня. І я думаю, що досягнуто значного прогресу. Це велика честь – приймати Вас, пане Президенте. Дякую», – заявив Трамп.

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко у Вашингтоні провів зустріч із міністром енергетики США Ріком Перрі. Після цього відбулися переговори в Білому домі.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко прибув з робочим візитом до США. 

Порошенко зустрівся з українською діаспорою біля Меморіалу Голодомору у Вашингтоні. Зустріч мала більш неформальний характер, попри те, що там були присутні високопоставлені гості та духовенство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: