Трамп поїде до Польщі, щоб обговорити російсько-українську війну

Трамп поїде до Польщі, щоб обговорити російсько-українську війну

Дональд Трамп 

Фото: nato.int

МЗС Польщі очікує, що Трамп прибуде до країни 5 липня увечері

Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський заявив, що президент США Дональд Трамп під час візиту до країни обговорить російсько-українську війну, передає «Польське радіо».

Так, МЗС Польщі очікує, що Трамп прибуде до країни 5 липня увечері, а програма його візиту триватиме до ранніх післяобідніх годин 6 липня. Ващиковський повідомив, що одним з пунктів візиту Трампа буде особиста зустріч з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Якщо голову США супроводжуватиме делегація, то відбудуться зустрічі і в ширшому форматі. Невиключений також приїзд очільника Агентства національної безпеки.

Міністр підкреслив, що серед тем переговорів будуть двосторонні відносини, зокрема економічна співпраця, постачання газу, співпраця у галузі оборони та російсько-українська війна. Також обговорюватиметься ситуація на Близькому Сході.

Президент США Дональд Трамп відвідає Польщу напередодні саміту G20, який відбудеться в Гамбурзі (Німеччина) 7-8 липня 2017 року. Як повідомляється, Трамп і Дуда обговорять ряд двосторонніх і регіональних питань, а також поглиблення співпраці, заснованого на спільних цінностях та спільних інтересах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: