Трамп та Меркель обговорили телефоном ситуацію в Україні

Трамп та Меркель обговорили телефоном ситуацію в Україні

Лідери двох країн також приділили увагу «нагальній проблемі безпеці», яку створює Північна Корея

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп та канцлерка Німеччини Ангела Меркель обговорили телефоном необхідність мирного врегулювання конфлікту в Україні, ситуацію у Сирії та Ємені.

Про це повідомляє Reuters.

Лідери двох країн також приділили увагу «нагальній проблемі безпеці», яку створює Північна Корея через випробування ракет та погрози союзникам США.

Нагадаємо, у неділю в районі населеного пункту Пришиб на території ОРЛО підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Як повідомив чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц, один співробітник СММ ОБСЄ загинув, ще один отримав поранення. Пізніше стало відомо, що постраждали дві людини, а не одна

В «ЛНР» заявили, що вибух стався через те, що автомобіль місії «відхилився від основного маршруту і рухався другорядними дорогами».

Російські ЗМІ повідомили, що при підриві автомобіля місії ОБСЄ загинув громадянин США, поранення дістали громадяни Німеччини

За словами народного депутата Антона Геращенка, загиблий співробітник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ мав громадянство Великої Британії.

Міністерство зовнішніх справ України впевнене, що підрив на території окупованої Росією Луганщини автомобіля Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ є підтвердженням спроб Москви та її маріонеток залякати спостерігачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: