Трамп відмовився від кримінального переслідування Клінтон

Трамп відмовився від кримінального переслідування Клінтон
Дональд Трамп і Гілларі Клінтон

Під час передвиборчої кампанії Трамп погрожував ув’язнити суперницю від Демократичної партії у разі перемоги на виборах

Обраний президент США Дональд Трамп вирішив відмовитися від кримінального переслідування нещодавнього кандидата на посаду президента від демократів Гілларі Клінтон, яке обіцяв почати після своєї інавгурації. Про це повідомила менеджер виборчої команди Трампа Келліенн Конвей.

Йшлося про використання особистого поштового сервера, який використовувала Клінтон для службових листів під час перебування на посаді державного секретаря США, а також про діяльність фонду родини Клінтонів, що Дональд Трамп також різко критикував.

22 листопада Келліенн Конвей сказала в інтерв’ю MSNBC, що Трамп відмовляється від обіцянок почати спеціальне розслідування щодо дій Клінтон. За словами Конвей, Клінтон «вже зіштовхнулася з тим, що більшість американців не повірили у її чесність і надійність».

Під час передвиборчої кампанії Трамп погрожував ув’язнити суперницю від Демократичної партії у разі перемоги на виборах.

6 листопада, за 2 дні до президентських виборів у США, Федеральне бюро розслідувань після розгляду нових даних не змінило своїх попередніх висновків, що немає підстав висувати кримінальні звинувачення Гілларі Клінтон.

Раніше, за 11 днів до виборів, директор ФБР Джеймс Комі інформував Конгрес, що співробітники спецслужби в окремому розслідуванні виявили дані, які можуть стосуватися розслідування щодо електронного листування Клінтон.

У Демократичній партії назвали рішення ФБР щодо Клінтон політично мотивованим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: