Трамп: Якщо мене оберуть, Гілларі Клінтон сяде в тюрму

Трамп: Якщо мене оберуть, Гілларі Клінтон сяде в тюрму

Трамп заявив, що буде переслідувати Клінтон в разі свого обрання

Під час дебатів кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп заявив, що в разі його обрання на головний пост країни Гілларі Клінтон сяде в тюрму.

За словами мільярдера, стільки брехні, як від Клінтон, він не бачив ніде. Таким чином Трамп відповів на слова Клінтон про те, що він не підходить на посаду глави держави.

Трамп обіцяє переслідувати Клінтон в разі свого обрання. За його словами, якщо згідно із законом йому можна пред'явити звинувачення, то Клінтон вже повинна знаходитися у в'язниці.

«Якщо я виграю, я збираюся дати вказівку генеральному прокурору призначити спеціального прокурора, щоб зайнятися вашою ситуацією (з електронними листами Клінтон), подібного вашої брехні ніколи не траплялося. Ви повинні сидіти в тюрмі», - заявив Трамп.

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Тим часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

На заяви Трампа вже відреагувала його дружина Меланія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: