Трамп з родиною приїхав до церкви на богослужіння перед інавгурацією

Трамп з родиною приїхав до церкви на богослужіння перед інавгурацією

Похід на богослужіння в церкву відкриваває низку заходів на День Інавгурації

Обраний президент США Дональд Трамп приїхав на традиційне богослужіння перед інавгурацією в церкві навпроти Білого дому, передає CNN.

Зазначимо, що Дональд Трамп разом з дружиною Меланією, а також віце-президент Майкл Пенс та члени їх кабінету разом з родинами та друзями візьмуть участь в традиційному богослужінні в церкві святого Іоанна напроти Білого дому.

Нагадаємо, похід на богослужіння в церкву відкриває низку заходів на День Інавгурації.

Наразі відомо, що кількість демократів, які збираються бойкотувати інавгурацію обраного президента США Дональда Трампа зросла до 62.

Крім того, тисячі демонстрантів мають намір влаштувати 20 січня у Вашингтоні акцію протесту, щоб зірвати інавгурацію обраного президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, 8 листопада 2016 році у США відбулися вибори президента. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп переміг на виборах.

Так, Трамп вже набрав 274 із 270 голосів, необхідних для перемоги, а його суперниця, кандидат від демократів Хілларі Клінтон, – 215 голосів.

У Вашингтоні, де сьогодні пройде церемонія інавгурації новообраного президента США Дональда Трампа, люди почали збиратися ще до світанку.

Читайте також статтю «Главкома» «Інавгурація Трампа. Українські політики помоляться за Америку»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: