Трамп заявив, що готовий зустрітися з Путіним до інавгурації

Трамп заявив, що готовий зустрітися з Путіним до інавгурації

Трамп звинуватив Обаму та кандидата у президенти від демократів Хілларі Клінтон у «заморожуванні відносин» з Росією

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що президент РФ Володимир Путін не має жодної поваги до діючого президента США та що він буде готовий зустрітися з Путіним до дня інавгурації, якщо його оберуть президентом.

Про це Трамп заявив в радіоінтерв’ю, повідомляє The Washington Post.

«Думаю, я можу уявити собі зустрічі з Путіним і зустрічі з Росією до початку входження до Білого дому. Я думаю, це було б чудово», – заявив Трамп.

«Проблема в тому, що Путін не має ніякої поваги до Обами, взагалі, його не любить і не поважає його. І Обама не любить Путіна. Вони мають велику неприязнь один до одного», – додав він.

При цьому Трамп звинуватив Обаму та кандидата у президенти від демократів Хілларі Клінтон у «заморожуванні відносин» з РФ, які перебувають, за його словами, у найгіршому стані з часів холодної війни.

«Вони ображають його постійно. Я маю на увазі, не дивно, що він не може стояти поруч з Обамою та Хілларі», – заявив Трамп. 

Нагадаємо, чотири жінки в бесідах з різними виданнями звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в домаганнях.

Звинувачення на адресу Трампа в домаганнях з боку жінок почалися після того, як за місяць до виборів президента США, The Washington Postопублікувала відеозапис 11-річної давності, на якій Трамп зневажливо говорив про жінок і розповідав про спроби спокусити заміжню жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: