Трамп заявив, що перед дебатами Клінтон «накачують» стимуляторами

Трамп заявив, що перед дебатами Клінтон «накачують» стимуляторами
Фото АР

Трамп запропонував Клінтон разом пройти допінг-контроль перед заключними дебатами

Кандидату в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон ввели спеціальні препарати, щоб вона змогла краще виступати на загальнонаціональних дебатах. Перед останньою словесної дуеллю обидва кандидати повинні пройти допінг-контроль. З такою заявою виступив у суботу перед прихильниками в Нью-Гемпширі інший кандидат на цю посаду Дональд Трамп, пише ТАСС.

«Я вважаю, що ми повинні пройти тест на наявність медичних препаратів перед дебатами», - зазначив республіканець. «Я не дуже розумію, що з нею (Гілларі Клінтон) відбувається. На початку минулих дебатів її ніби накачали, а ось в кінці вона виглядала так, ніби просила звести її зі сцени. Вона ледь змогла самостійно дійти до машини», - стверджував він.

Трамп порівняв себе і свою суперницю в передвиборній боротьбі зі спортсменами. «Легкоатлетів змушують проходити допінг-контроль. Я вважаю, що і нам слід його проходити перед дебатами. Я сам хочу зробити це», - додав республіканець. «Хлопці, (в світі) багато чого відбувається. Я думаю, що її (Гілларі Клінтон) накачують. Хочете знати правду? Її точно накачують до середи», - сказав Трамп.

Як відомо, у середу, 19 жовтня, відбудуться заключні дебати кандидатів у президенти.

Нагадаємо, раніше чотири жінки в бесідах з різними виданнями звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в домаганнях.

Звинувачення на адресу Трампа в домаганнях з боку жінок почалися після того, як за місяць до виборів президента США, The Washington Post опублікувала відеозапис 11-річної давності, на якій Трамп зневажливо говорив про жінок і розповідав про спроби спокусити заміжню жінку.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: