Три фракції підтримали продовження сесії Ради до вересня

Три фракції підтримали продовження сесії Ради до вересня

Півторамісячна перерва в роботі парламенту країни, де триває війна, - недопустима, заявив Бурбак

Парламентська фракція «Блок Петра Порошенка» підтримує ініціативу голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо продовження нинішньої сесії. Про це заявив на погоджувальній раді лідер фракції БПП Артур Герасимов.

«Сьогодні, згідно з календарним планом проведення шостої сесії, розпочинається останній пленарний тиждень роботи Верховної Ради в пленарному режимі, проте на порядку денному все ще залишається значна кількість питань, які потребують невідкладного законодавчого врегулювання. Саме тому фракція «Блок Петра Порошенка» підтримує ініціативу продовження роботи 6-ї сесії Верховної Ради до вересня», - сказав він.

Лідер фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, у свою чергу, також заявляє про підтримку продовження сесії. «Фракція «Народний фронт» звертається до вас, пане голово, з тим, щоб ви не закривали шостої сесії парламенту з огляду на багато невирішених питань. Півторамісячна перерва в роботі парламенту країни, де триває війна, недопустима», - сказав він, звертаючись до Парубія.

Народний депутат із фракції «Батьківщина», член профільного комітету із закордонних справ Борис Тарасюк також заявив про підтримку «Батьківщиною» продовження поточної сесії парламенту до кінця літа.

Як повідомлялося, Парубій виступає за те, щоб не закривати поточну сесію парламенту у п'ятницю, 14 липня, і продовжити її роботу до вересня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: