Троє парашутистів під Києвом поламали ноги

Троє парашутистів під Києвом поламали ноги

Люди зазнали травм через нехтування вимог безпеки інструкторами, які дозволили новачкам стрибати, попри раптовий сильний вітер

У суботу, 1 липня, на аеродромі «Бородянка» під Києвом троє парашутистів-аматорів поламали ноги після свого першого стрибка.

Про це повідомляє УНН.

При цьому один із постраждалих зламав одразу дві ноги. Загалом група складалася з 18 людей.

За словами постраждалої Наталії Чеп, люди зазнали травмувань через нехтування вимог безпеки інструкторами, які дозволили новачкам стрибати попри раптовий сильний вітер.

«Ми підписали документи, що за будь-яких переломів і навіть у разі смерті ані ми, ані треті сторони не звертатимуться до суду. Маючи такий папірець, інструктори знехтували елементарними правилами безпеки і на виході бачите — майже 20% людей стали інвалідами щонайменше на рік. І це не інформація з АТО, це тут, поблизу Києва», — сказала постраждала.

Цю інформацію підтвердив журналіст Костянтин Коваленко.

«З 18 людей, які стрибали з парашутом у Бородянці цієї суботи, троє зламали ноги. Один хлопец одразу дві! Організатори збирають підписи про відсутність при будь-яких обставинах претензій і випускають «першачків» стрибати в грозу. Халатність інструкторів призвела до трагедії. Результат - покалічені люди і гроші в кишенях організаторів. А постраждалим - операції на кінцівках і щонайменше рік в лікарнях!» - написав журналіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: