Тука натякає, що його звільнили заради прем’єрства Гройсмана

Тука натякає, що його звільнили заради прем’єрства Гройсмана

У нього склалося враження, що його звільнення - політична поступка якимсь силам.

Звільнений із посади голови Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука допускає, що його звільнення є «поступкою якимсь силам» при коаліційних торгах. Про це він заявив в ефірі програми «Люди. Hard Talk».

«Я, чесно кажучи, президенту в лоб таке питання (про причини звільнення. - Ред.) не ставив. Поясню чому. Своє призначення я сприймав як виконання команди верховного головнокомандуючого рядовим або офіцером, не важливо. А ставити питання в армійських умовах командиру я вважаю неправильним... У мене таке враження, що це в якійсь мірі політична поступка якимсь силам, які підтримали коаліцію під час прем'єрської кампанії, в той час, коли треба було набирати в коаліцію голоси для голосування», - заявив Тука.


Нагадаємо, президент України Петро Порошенко призначив головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. Колишній глава ВЦА Георгій Тука призначений на посаду заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.
Джерело: ПЛ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: