Турчинов показав танки, які мають бути на озброєнні в української армії

Турчинов показав танки, які мають бути на озброєнні в української армії
Танки «Оплот»

Танки «Оплот» Україна має замовити для своєї армії уже у 2018 році

На озброєнні українських військ мають бути вітчизняні танки «Оплот», які наразі виготовляють тільки на експорт.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час візиту на «Завод ім. В.О. Малишева» у Харкові, повідомляє прес-служба РНБО.

За словами Турчинова, танки «Оплот» Україна має замовити для своєї армії уже у 2018 році.

«Сьогодні на заводі виробляється вся лінійка українських танків, зокрема, і найкращий вітчизняний танк «Оплот«, який через його велику вартість виробляється лише за експортними контрактами. Ці танки мають бути на озброєнні українських військ, щоб надійно захищати нашу країну», – зазначив він.

Нагадаємо, секретар РНБО України наголосив, що крім сучасної зброї та техніки, нацгвардійці потребують як достойних зарплат, так і вирішення житлово-комунальних питань.

«У гвардії, як і в армії, не може бути безхатніх офіцерів», - зазначив він, додавши, що необхідно створити гідні умови праці та життя військових. У цьому контексті Турчинов зазначив, що зарплату військових обов'язково має бути збільшено.

Як повідомлялося, командувач Національною гвардією України Юрій Аллеров сподівається на збільшення фінансування Нацгвардії після внесення змін до державного бюджету України бодай на 2 млрд грн - до 12 млрд грн.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: