Турчинов пропонує пускати росіян в Україну лише за біометричними паспортами

Турчинов пропонує пускати росіян в Україну лише за біометричними паспортами
Секретар РНБО Олександр Турчинов

Секретар РНБО також зазначив, що не розуміє аргументів противників візового режиму для громадян РФ

Секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що для громадян Росії потрібно ввести правило в'їзду в Україну тільки за біометричними паспортами. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

«Я вважаю, коли Європа відкриває двері для нас у вигляді отримання безвізового режиму, ми повинні зробити так, щоб у ці двері не полізли носії антиєвропейської агресивної ідеології «русского мира», терористи, диверсанти, провокатори, злочинці і т. д., та й себе, в першу чергу, ми повинні захистити від цієї небезпечної інфекції. І тут потрібна комплексна робота, а не тільки візовий режим», - сказав Турчинов. 

Секретар РНБО також зазначив, що не розуміє аргументів противників візового режиму для громадян РФ.

«Але поки триває дискусія на цю тему, ми не повинні втрачати час, а зробити те, що в наших силах. Приміром, ми повинні пускати громадян Росії тільки за міжнародними біометричними паспортами. У більшості росіян їх немає – це їхні проблеми. При цьому в обов'язковому порядку необхідно з кожного, хто в'їжджає з РФ, знімати відбитки пальців рук, сканувати сітківку очей, якщо є роги, копита й хвіст – фіксувати і це. Ми повинні поставити надійний заслін, який захищатиме країну від проникнення ворожої агентури, терористів, сепаратистів і іншого», - сказав Турчинов.

Читайте також ствттю: Загадка від Турчинова. Чим замінять АТО?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: