Туреччина готова підписати угоду про ЗВТ з Україною

Туреччина готова підписати угоду про ЗВТ з Україною

Стандартну угоду про вільну торгівлю Туреччина готова підписати негайно

Віце-прем'єр-міністр Туреччини Мехмет Шимшек заявляє, що Турецька Республіка готова до підписання стандартної угоди про зону вільної торгівлі з Україною в найкоротші терміни.

«Ми прагнемо до цього. Очевидно, є певні питання, які необхідно вирішити. Що стосується нас, то стандартну угоду про вільну торгівлю ми готові підписати вже вчора», – сказав він, відповідаючи на запитання журналістів про терміни підписання угоди про ЗВТ між країнами в рамках 13-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії «Світ, Європа і Україна: шторми змін» у п'ятницю в Києві.

Турецький віце-прем'єр зазначив, що нещодавнє рішення про виділення Україні траншу Міжнародним валютним фондом надихає і є свідченням проведення реформ у країні.

«Це показує, що навіть у найскладніших умовах країни можуть проводити реформи, і я вірю, що Україна... проводить реформи в дуже складні часи», – додав Шимшек.

Як повідомляв «Главком», Шимшек заявив, що Анкара вважає Крим частиною України і розглядає ситуацію з російськими виборами до Державної думи на півострові, виходячи з цієї позиції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: