Турсезон в окупованому Криму: Алушта вимерла

Турсезон в окупованому Криму: Алушта вимерла
Пусті пляжі Алушти
Фото: Сергій Запорожський, Facebook

На початку травня в анексованому Росією Криму офіційно стартував туристичний сезон. З цього приводу в прибережних містах півострова провели урочисті заходи: костюмовані ходи і феєрверки.

Але, попри заяви окупаційної влади про великий потік туристів до Криму, в розпал туристичного сезону пляжі пустують.

Власники приватних готелів, розташованих на південному березі Криму, повідомляють про падіння турпотоку. «У нас в травні спостерігалося падіння потоку на 35-40 відсотків», - розповідає співробітник готелю в селищі Кореїз (Велика Ялта). За його словами, це дає підставу припускати, що число відпочиваючих в липні-серпні знизиться на 20-30 відсотків. Одна з головних причин - високі ціни і низький сервіс в Криму.

Наприклад, Професорський куточок біля Алушти завжди вважався популярним місцем відпочинку. Зараз в будні дні на пляжі тут мало людей. У вихідні - більше, але це, за словами старожил, пояснюється присутністю місцевих жителів і кримчан.

Так, скріни з веб-камер Алушти показали пусті пляжі міста в п’ятницю, 16 червня, о 19:00. В той час, як температура повітря 21 градус, температура води в морі 20 градусів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: