У Бердянську школярка померла після уроку фізкультури

У Бердянську школярка померла після уроку фізкультури
Швидка допомога

Дівчинці стало зле на початку уроку

Прокуратура Запорізької області повідомляє про смерть 12-річної учениці однієї з гімназій Бердянська, якій стало зле на уроці фізкультури.

«28 листопада 12-річна школярка однієї з гімназій Бердянська була доставлена до реанімаційного відділення Бердянської міської лікарні каретою швидкої допомоги з діагнозом «клінічна смерть», - повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Встановлено, що учениці шостого класу під час уроку фізкультури стало зле. Дитину доставили в реанімаційному автомобілі до дитячого реанімаційного відділення міської лікарні для надання медичної допомоги. Після проведення комплексу реанімаційних дій медики констатували смерть дівчинки.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 137 КК України (неналежне виконання обов'язків з охорони життя та здоров'я).

Як повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в міському відділі освіти Бердянська, дівчинка не мала протипоказань до занять фізкультурою і відвідувала основну групу фізичної підготовки.

У міськвідділі також зазначили, що школярці стало зле на самому початку уроку, «швидка» прибула через сім хвилин після виклику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: