У Борисполі викрили майстерню з виготовлення фальшивих документів

У Борисполі викрили майстерню з виготовлення фальшивих документів

У виготовлені документи зловмисники вносили недостовірні установчі дані за бажанням замовни

У Борисполі Київської області співробітники Служби безпеки України припинили діяльність майстерні з виготовлення фальшивих документів. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Правоохоронці встановили, що зловмисники підробляли закордонного паспорта, візи, військові квитки, ідентифікаційні коди, свідоцтва про народження, тимчасові і постійні види на проживання, довідки тимчасово переміщених осіб.

У виготовлені документи зловмисники вносили недостовірні установчі дані за бажанням замовника. Повний комплект документації обходилася клієнтам у 25 тис. доларів США.

«Фальшиві документи ділки вносили нові установчі дані на основі того, що замовник нібито є уродженцем Криму, а потім проживав у Донецьку, де їх і втратив. Встановити справжність настановних даних на тимчасово окупованих терористами територіях неможливо. Співробітники спецслужби перевіряють інформацію про причетність до афери деяких чиновників», – йдеться в повідомленні.

Оперативники СБ України затримали двох чоловіків, при спробі продажу пакета фальшивих документів за 620 тисяч грн. Під час обшуку за місцем проживання одного із зловмисників оперативники спецслужби вилучили електронні носії інформації, які підтверджують виготовлення підробок.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 332 і ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: