У бойовиків на Донбасі процвітає дезертирство, алкоголізм і наркоманія

У бойовиків на Донбасі процвітає дезертирство, алкоголізм і наркоманія

У стані алкогольного сп’яніння російські бойовики коять ДТП і злочини проти мирного населення

Серед особового складу російсько-терористичних військ на Донбасі продовжуються випадки дезертирства, вживання алкогольних напоїв і наркотиків, а також злочинів проти цивільного населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Українська розвідка протягом 18-19 липня зафіксувала наступні факти:

  • військовослужбовець одного з підрозділів окремої артилерійської бригади (Хрустальний) 2 АК у стані сильного алкогольного сп’яніння намагався викрасти цивільний автомобіль на території Кадіївської міської лікарні та був затриманий працівниками правоохоронних органів на місці злочину;
  • чотири військовослужбовця 5-ї окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК у стані сильного алкогольного сп’яніння порушували громадський порядок та вчинили стрілянину у місті Макіївка;
  • військовослужбовець одного з підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, керуючи автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння, спричинив ДТП у районі н.п. Бойківське.

«Також встановлено, що у зв’язку зі значними втратами особового складу у червні – липні ц.р., в підрозділах 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК відмічаються випадки відмови особового складу (підрозділами) проходити службу на передових позиціях бригади. Крім того, у зв’язку з затягуванням термінів проведення ротації передових підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, відмічається ігнорування особовим складом команд керівного складу. Близько 10 осіб самовільно залишили місце несення служби на передовій позиції полку», - інформує ГУР.

Як повідомлялося, бойовики всю ніч обстрілювали Мар'їнку та Красногорівку, внаслідок чого зруйновано будинки мирних жителів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: