У БПП похвалились результатами вчорашніх місцевих виборів

У БПП похвалились результатами вчорашніх місцевих виборів

За попередніми підрахунками результатів виборів у новостворених об’єднаних громадах, які відбулися 18 грудня 2016 року, переконлива більшість серед обраних голів ОТГ – це кандидати, висунуті територіальними організаціями партії «БПП «Солідарність», та кандидати, яких підтримувала БПП. Про це повідомляє прес-служба партії. Загалом це 96 кандидатів, або понад 67% від загальної кількості обраних голів.

Крім кандидатів від БПП «Солідарність», перемогу здобули представники ВО «Батьківщина» – 11, «Наш край» – 2, «Укроп» – 2, ВО «Свобода» – 2, «За конкретні справи» – 2, «Самопоміч» – 1, Радикальна партія – 1.  

Про це повідомляє прес-служба партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». 

При цьому кандидати, які балотувалися за підтримки БПП «Солідарність», перемогли у переважній більшості регіонів. Керівник секретаріату БПП Максим Саврасов зазначив: «Для нас важливо, що БПП «Солідарність» має підтримку по всій Україні – як у західних та центральних, так і в південних та східних областях, що важливо для єдності країни. Особливо показовим є результат Дніпропетровської, Миколаївської, Житомирської областей».    

У партії «БПП «Солідарність» зазначають, що висока як для місцевих виборів явка (понад 45%) свідчить про те, що українці підтримують реформу децентралізації, ініційовану президентом України. 

18 грудня 2016 року відбулося голосування на перших місцевих виборах у 144 об’єднаних територіальних громадах. Обиралося 76 сільських голів, 46 селищних голів, 21 міський голова, а також відповідні місцеві ради та один староста. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: