У Британії озброєний чоловік взяв у заручники людей у центрі зайнятості

У Британії озброєний чоловік взяв у заручники людей у центрі зайнятості

Зі студентського гуртожитку, що знаходиться поблизу офісу, евакуювали людей, а станцію метро закрили

Невідома особа, озброєна ножем, захопила заручників в одному з центрів зайнятості в британському місті Ньюкасл.

Про це повідомляє видання The Daily Star.

«Чоловік, озброєний ножем, імовірно утримує заручників у британському Ньюкаслі. За попередньою інформацією, ніхто з заручників не постраждав», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, чоловік захопив у заручники кілька співробітників Центру працевлаштування міста. Повідомляється, що озброєний чоловік увійшов до будівлі на Кліффорд-стріт близько 8 ранку за місцевим часом. На даний момент правоохоронці намагаються вести з ним переговори. 

Зазначається, що зі студентського гуртожитку, що знаходиться поблизу офісу, евакуювали людей, а станцію метро закрили.

Напередодні у Лондоні жінки з криками «Аллах» напали на співробітницю дитсадка.

Як повідомляв «Главком», ввечері 3 червня терористи на вантажівці в'їхали у групу пішоходів на Лондонському мосту, потім нападники у сусідньому районі «Боро Маркет» з ножами атакували людей у ресторанах. Шпиталізовано 48 людей, Відомо, що серед семи загиблих є громадяни Канади та Франції.

Силовики вбили трьох нападників у суботу, а в неділю затримали більше 10 підозрюваних у вчиненні кривавого злочину. Поліція кваліфікувала напад як терористичний акт.

Відповідальність за напад взяла на себе «Ісламська держава».

У Скотленд-Ярді розповіли, що поліція здійснила близько 50 пострілів по терористах в Лондоні. Станом на вечір неділі в критичному стані знаходилася 21 людина.

Це вже третій  теракт у Британії менш ніж за три місяці: подібний напад стався 22 березня біля парламенту на Вестмінстерському мосту, а 22 травня пролунав вибух під час концерту в Манчестері.

Також  підрозділ боротьби із тероризмом оприлюднив фотографії та імена двох чоловіків, застрелених поліцією під час теракту на Лондонському мосту і ринку Боро у суботу, 3 червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: