У Броварах вбили учасника АТО

У Броварах вбили учасника АТО
Фото ілюстративне

За попередньою інформацією, ймовірне знаряддя вбивства правоохоронці так і не знайшли

У суботу, 21 жовтня, близько 4 години ранку у чергову частину Броварської поліції надійшло повідомлення про те, що біля центрального входу в трикотажну фабрику знайдено тіло чоловіка.

Як повідомляє «Київ оперативний», загиблим виявився учасник бойових дій, боєць 11 батальйону «Київська Русь», голова ГО «Рідний край», броварчанин Руслан Яцюк.

«Продавчині магазинів, що розташовані в одному приміщенні з баром «911», та охоронці фабрики розповіли, що о 8 год. ранку територію, де лежало тіло та де залишилася велика пляма крові, поліція обнесла стрічкою», - зазначає ЗМІ.

На місці події працював кінолог, слідчо-оперативна група, а також були присутні чоловіки в камуфляжній формі.

«За словами жінок, ймовірне знаряддя вбивства – ніж – правоохоронці так і не знайшли. Зате знайшли пляшку спиртного напою зі слідами крові. Як розповіли жінки, у натовпі чули, що «розборки» між чоловіками почалися о 3 год. ночі: сутичка переросла у бійку», - йдеться у повідомленні.

За фактом убивства відкрито кримінальне провадження за ч.1, ст. 115 ККУ - «умисне вбивство». Наразі проводяться слідчі дії. 

Руслан Яцюк до свого 37-річчя не дожив 10 днів.

У суботу повідомлялося, що у Києві поблизу станції метро «Академмістечко» поліція затримала командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського. Це сталося після того, як Коханівський вчинив стрілянину.

Після бійки зі стрільбою Коханівський та його опонент знаходяться у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: