У Черкасах чоловік «під кайфом» намагався вбити жінку, а після затримання їв землю

У Черкасах чоловік «під кайфом» намагався вбити жінку, а після затримання їв землю

Наркоман погрожував поліції та поводився агресивно

У Черкасах затриманий патрульними за напад на жінку громадянин упав і почав їсти землю. Про це повідомляє патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook.

«До патрульних звернулася перелякана жінка у рваному одязі, яка розповіла про те, що дорогою до Черкас її погодився підвезти один із автомобілістів. Чоловік розповів, що везе гроші на лікування братові до однієї з обласних лікарень», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в подальшому чоловік почав поводитися агресивно. «Він звинуватив жінку, що вона начебто вкрала у нього 7600 американських доларів. Водій побив попутницю й розірвав її одяг, погрожував вбити. Дивом потерпілій вдалося вирватися з рук нападника та втекти», – повідомляють у поліції.

Згідно з повідомленням, після цього патрульним поліцейським надійшов виклик від перехожих, які бачили, як водій авто Сhevrolet Aveo викидає з салону жіночі речі та гроші.

«Коли правоохоронці прибули на місце виклику, чоловік пригрозив їм розправою, а потім — впав на землю та почав її їсти. Він зізнався, що перебуває під дією наркотичних засобів, а також у тому, що намагався вбити жінку», – наголосили в поліції.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та склали на правопорушника адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП за керування у стані сп'яніння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: