У Черкасах компанія випускників викрала маршрутку та розгромила кладовище (ФОТО)

У Черкасах компанія випускників викрала маршрутку та розгромила кладовище (ФОТО)

Четверо черкащан відгуляли випускний із пригодами

Компанія з чотирьох нетверезих випускників заволоділа у Черкасах автобусом марки «Богдан» і вирішила ним прокататися до Чигирина, пише vikka.ua.

Маршрутка №115 (Геронимівка – Червона Слобода) стояла у Черкасах під будинком водія. Її викрали близько 4:00, поки водій збирався заступати на рейс.

«Їдучи повз село Трушівці Чигиринського району, вони не впоралися з керуванням, і автобус в’їхав на цвинтар, де пошкодив 6 могил. Викрадачі злякалися, що спричинили ДТП, і вирішили замести сліди правопорушення шляхом спалення автобуса. Однак маршрутку не вдалося спалити: мимо проїжджав далекобійник і побачив дим, зупинився і загасив вогонь», – повідомив начальник Чигиринського райвідділу поліції Олег Меркулов.

Із місця аварії молодиків забрала автівка, яку вони викликали із Черкас. За оперативними даними, правоохоронцям вдалося встановити їхнє авто, тож на в’їзді до Черкас їх затримала патрульна поліція разом із працівниками Черкаського відділу поліції. В машині виявили двох молодиків, причетних до викрадення. Особи інших двох встановлювали згодом – вони вийшли до того, як автівку зупинили.

У Чигиринському райвідділі поліції пригоду кваліфікували за ч.2 ст 15 (замах на злочин) та ч.2 ст 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За вчинення ДТП молодики отримали адмінпротокол. Щодо викрадення автобуса - молодикам світить ст. 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб. За це їм загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: