У Держдумі РФ вигадали страшну помсту Швейцарії за санкції: бойкот годинників

У Держдумі РФ вигадали страшну помсту Швейцарії за санкції: бойкот годинників

Російський депутат закликав чиновників носити виключно вітчизняні годинники

У відповідь на введення Швейцарією санкцій проти так званих депутатів Державної думи Російської Федерації, які були обрані в окупованому Криму, в Росії закликали оголосити бойкот швейцарським годинникам, повідомляє «Парламентская газета».

Із таким закликом до депутатського корпусу і російських чиновників звернувся один з так званих депутатів Держдуми РФ, ім'я якого потрапило в санкційний список, Андрій Козенко. «Уточнюю: санкції – відповідь, оскільки я свої санкції відносно Швейцарії ввів значно раніше, коли це ще не стало клоунадою. Годинник ношу виключно російського виробництва... І закликаю всіх депутатів і чиновників оголосити такий же бойкот Швейцарії», - зазначив Козенко.

Як повідомлялося, напередодні Швейцарія, слідом за США, розширила список осіб, щодо яких Євросоюз ввів санкції у зв'язку з конфліктом в Україні. У список потрапило ще шість осіб. Це так звані депутати Держдуми РФ, які були обрані в окупованому Криму, Руслан Бальбек, Костянтин Бахарєв, Дмитро Бєлік, Андрій Козенко, Світлана Савченко і Павло Шперов.

Нагадаємо, 9 листопада Європейський Союз додав до переліку осіб і компаній, щодо яких діють санкції у зв'язку з порушенням територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України, депутатів Держдуми Російської Федерації, обраних в окупованому Криму. В ЄС підкреслили, що не визнають анексії Криму, а тому вважають нелегітимним проведення виборів у Держдуму РФ у Криму. Відповідні санкції передбачають заморожування активів і заборону на поїздки, які тепер будуть поширюватися на 152 осіб та 37 юридичних осіб. Ці заходи були введені в березні 2014 року і продовжені у вересні 2016 року до 15 березня 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: