У Дніпрі депутати підвищили зарплатню Філатову у 8 разів

У Дніпрі депутати підвищили зарплатню Філатову у 8 разів

Філатов може отримувати щомісяця премію, яка не перевищує 800% посадового окладу

Дніпровська міська рада призначила меру міста Борису Філатову і секретарю міськради В'ячеславу Мішалову щомісячну премію в розмірі 8 окладів. Про це Українським Новинам повідомив депутат міськради Сергій Суханов (фракція «Опозиційний блок»).

За його словами, за ухвалення відповідного рішення на сьогоднішньому засіданні міськради проголосувала більшість фракції БПП, «Самопомочі», «Укропа» і ще деякі депутати, що підтримують мера Філатова.

«Здійснювати щомісячне преміювання у межах коштів, закладених на преміювання у кошторисах на утримання міської ради та її виконавчих органів на 2016 рік та економії фонду оплати праці в розмірах, що не перевищують граничний розмір, визначений у додатку» - йдеться у схваленому депутатами рішенні

57ebdbe969b83––––––––––--

57ebdbf8a3b9c––––––––––--2

Згідно з додатком, міський голова (Філатов) може отримувати щомісяця премію, яка не перевищує 800% посадового окладу.

57ebdc04cb4b1––––––––––--3

Такий же граничний розмір премії встановлений для секретаря міськради (Мішалов) і заступника голови з питань діяльності виконавчих органів (Світлана Єпіфанцева).

Також, згідно з рішенням, заступник мера може щомісяця отримувати премію у розмірі 7 окладів, начальник управління у складі виконавчого органу – щомісячну премію в розмірі 6,5 окладів.

Граничний розмір щомісячної премії для начальника відділу встановлений в розмірі 5 окладів, заступника начальника відділу та завідувача сектором – у розмірі 4,5 окладів.

Фахівець зможе отримувати щомісячну премію в розмірі 4 окладів.

Крім того, в рішенні сказано, що всі вище зазначені категорії працівників міськради зможуть отримувати надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі до 50% посадового окладу.

При цьому враховується надбавка за ранг та вислугу років.

Суханов додав, що вважає таке рішення соціально несправедливим і таким, що ущемляє інтереси інших працівників бюджетної сфери, крім співробітників мерії.

«Підняти собі зарплату у 8 разів – це просто безсовісно. Нормальний мер направив би кошти на підвищення зарплати та інших «бюджетників», наприклад, вчителів і лікарів. Але Філатов демонструє, що доля вчителів його не хвилює», - сказав Суханов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: