У Дніпрі вже не вперше обстріляли дитячу лікарню

У Дніпрі вже не вперше обстріляли дитячу лікарню

Стріляють по вікнах з інтервалами 2-3 тижні в період з 22.00 до 1.00., розповів завгосп лікарні у Дніпрі

У Дніпрі обстріляли дитячу обласну клінічну лікарню №1, це не перший такий випадок.

Про це повідомляє «Інформатор».

Співробітники лікарні, прийшовши уранці на роботу, побачили розбите скло у вікнах.

«Сьогодні вранці при обході ми виявили простріли у вікнах, розташованих в маніпуляційній приймального відділення і на сходовій клітині. Окрім цього, було пошкоджено вікно у будівлі адміністративно-господарської частини», - говорить головлікар дитячої обласної клінічної лікарні Володимир Івашина.

Як зауважує головлікар, подібні інциденти трапляються не вперше.

«Це не перший такий випадок, вони повторюються із завидною регулярністю з 13 квітня цього року. Безумовно, ми зверталися в поліцію, оскільки це і моральний збиток, і матеріальний», - сказав він.

«На місці події працює слідчо-оперативна група. З весни цього року ми зверталися в поліцію вже шість разів, складали акти, але результату ніякого не було. Стріляють по вікнах з інтервалами 2-3 тижні в період з 22.00 до 1.00. Обстрілювали і стаціонар, де лежать діти, і будівлю господарської частини. Ми просили поліцію забезпечити денне і нічне патрулювання території лікарні. І нам відповіли, що це виконуватиметься», - розповідає завгосп лікарні Ірина Коломоєць.

Під час сьогоднішьої події потерпілих не було. В даний момент на території лікарні працює поліція. Правоохоронці припускають, що постріли здійснювалися з пневматичної зброї. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: