У Федеральну виборчу комісію США надійшла скарга на Трампа-молодшого

У Федеральну виборчу комісію США надійшла скарга на Трампа-молодшого
Президент США та Дональд Трамп-молодший

Скаргу підписали групи юристів Common Case, Campaign Legal Center, «Демократія-21» і ще двоє адвокатів

У Федеральну виборчу комісію США подали скаргу на Дональда Трампа-молодшого, Джареда Кушнера і Пола Манафорта.

Як повідомляє Reuters, сина американського президента, його зятя і радника, а також колишнього голову його передвиборчого штабу звинувачують у порушенні закону, оскільки вони зустрілися з російським представником, який пропонував компромат на Гілларі Клінтон – кандидата на посаду президента від Демократичної партії на виборах 2016 року.

Скаргу підписали групи юристів Common Case, Campaign Legal Center, «Демократія-21» і ще двоє адвокатів. Вони посилаються на нещодавно оприлюднені електронні листи, адресовані Трампу-молодшому, у яких повідомляється, як, і навіщо буде проводитися зустріч з російським адвокатом Наталією Весельницькою.

Федеральна виборча комісія єдине відомство, яке займається цивільними позовами про порушення законодавства у сфері фінансування виборчих кампаній.

Нагадаємо, що Дональд Трамп-молодший у 2016 році організував зустріч з російським адвокатом, який має зв'язки з Кремлем. Зустріч проходила під час президентської кампанії в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку 9 листопада 2016 року. На ній також були присутні зять Дональда Трампа Джаред Кушнер та Пол Манафорт, який в той час очолював президентську кампанію кандидата-республіканця. 

Нещодавно син президента США оприлюднив електронну переписку, з якої випливає, що росіяни пропонували йому компрометуючу інформацію про Гілларі Клінтон.

«Главком» також повідомляв, що президент США Дональд Трамп схвально відгукнувся про вчинок свого сина Дональда Трампа-молодшого, який опублікував листування щодо зв’язків з Росією.

Дональд Трамп-молодший після скандалу через його зустріч з російським юристом заявив, що готовий надати наявну в нього інформацію сенаторам Конгресу США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: