У Femen розповіли, хто і чому показав голі груди Порошенку і Лукашенку

У Femen розповіли, хто і чому показав голі груди Порошенку і Лукашенку

Представниця Femen в Адміністрації президента

Активістка Femen Анжеліна Діаш вчинила акт секстремізма на зустрічі Порошенка і Лукашенка

Сьогодні під час спільної прес-конференції Петра Порошенка і Олександра Лукашенка, активістка Femen вчинила акт секстремізма. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook представник руху Femen Анна Гуцол.

Вона вказала ім’я активістки – Анжеліна Діаш.

За словами Гуцол, своїм вчинком рух Femen «висловило своє ставлення до візиту білоруського диктатора в Україну». «Сотні українців загинули і продовжують гинути за демократію і свободу України, але сьогодні на офіційному рівні в нашій країні приймають людину, яка в своїй країні вбиває, викрадає людей і придушує всіляке інакомислення», - зазначила представниця Femen.

Вона нагадала, що у 2011 році активістки Femen стали жертвами білоруського КДБ. «Під час акції протесту проти Лукашенка в Мінську, їх викрали співробітники КДБ, після чого катували, знущалися і викинули голих, переляканих і без документів в лісі. Femen хоче нагадати всьому світу - Лукашенко диктатор і ми не повинні приймати його в демократичній країні! Жыве Беларусь!» - заявили в русі.

Як повідомляв «Главком», сьогодні під час підписання двосторонніх угод про співпрацю України з Білоруссю представниця Femen «виринула» з натовпу із гаслом «Живе Білорусь!» і оголила свої груди. Охоронці вивели її із зали впродовж хвилини. Дивіться відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: