У Франції повідомили про зустріч голів МЗС «норманського формату»

У Франції повідомили про зустріч голів МЗС «норманського формату»

21 листопада президент України Петро Порошенко і канцлер Німеччини Анґела Меркель домовилися про проведення наприкінці листопада зустрічі керівників МЗС країн

Голови МЗС Франції, Німеччини, України та Росії зустрінуться наступного тижня у Мінську для обговорення імплементації домовленостей щодо припинення вогню на Донбасі, повідомляють у французькому зовнішньополітичному відомстві.

«Зустріч 29 листопада дозволить нам перевірити, що з часу жовтневої зустрічі у Берліні було зроблене, а що – ні», – заявив 25 листопада речник МЗС Франції Александр Жоржіні.

21 листопада президент України Петро Порошенко і канцлер Німеччини Анґела Меркель домовилися про проведення наприкінці листопада зустрічі керівників МЗС країн «нормандської четвірки».

Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр і Франції Жан-Марк Еро запропонували провести наступну зустріч у Мінську.

Голова МЗС України Павло Клімкін повідомив, що зустріч голів МЗС у «нормандському форматі» для обговорення «дорожньої карти» щодо реалізації Мінських домовленостей може відбутися 29 листопада.

Нагадаємо, як повідомляв «Главком», Вашингтон висловився на підтримку переговорів у «Нормандському форматі». Про це повідомив речник Державного департаменту США Джон Кірбі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: