У Гамбурзі лідерів країн G20 зустрінуть обличчя українських патріотів

У Гамбурзі лідерів країн G20 зустрінуть обличчя українських патріотів
Обличчя українських військових і волонтерів у Гамбурзі

На думку організаторів акції, міжнародна спільнота має бути рішучішою й «більш активно протидіяти спробам реставрувати Імперію зла»

Українці розмістили у Гамбурзі плакати з портретами українських військових, волонтерів, медиків та інших патріотів, які протистоять російській агресії проти України.

Плакати розмістив Український кризовий медіа-центр, повідомляється на офіційному сайті організації.

«Ці мужні люди об’єднані проектом «Уважно подивіться на ці обличчя» - «Look closely at their faces», - наголошується у повідомленні.

«Цей проект має дуже важливу мету - нагадати лідерам вільного світу, що Україна у 1994 році отримувала гарантії безпеки згідно з Будапештським меморандумом, коли віддала, третій за величиною у світі, ядерний арсенал. А тепер мужньо протистоїть російській агресії і боронить кордони цивілізації», - розповіли в Українському кризовому медіа-центрі.

На думку організаторів акції, міжнародна спільнота має бути рішучішою й «більш активно протидіяти спробам реставрувати Імперію зла».

«Саміт G20 - це вдала нагода для світових лідерів змусити Росію зупинитися та почати діяти у правовому полі», - впевнені вони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: