У Гані прогримів потужний вибух на газовій станції, є численні жертви

У Гані прогримів потужний вибух на газовій станції, є численні жертви
Фото: Mirror

Перелякані жителі тікали від пожежі, яка піднялася гігантською вогненною кулею високо в небо над містом

У суботу ввечері в Аккрі, столиці африканської держави Гана, вибухнула станція скраплення природного газу, що призвело до загибелі великої кількості людей.

Про це повідомив Reuters урядовий чиновник.

«На жаль, є ряд випадків зі смертельним результатом, і ми зараз працюємо над тим, щоб встановити точну кількість загиблих», - сказав він.

За словами чиновника, полум'я значною мірою вдалося приборкати, а вся зона вибуху контролюється близько 200 поліцейськими.

Вибух стався о 19:30 за місцевим часом на державній станції зрідження природного газу Goil і швидко поширився на автозаправну станцію Total, яка знаходиться на протилежному боці вулиці, розповів Reuters очевидець події.

«Перелякані жителі в жаху тікали від пожежі, яка піднялася гігантською вогненною кулею високо в небо над містом. На її приборкання прибули шість пожежних машин і кілька карет швидкої допомоги», - зазначає видання.

Така реакція жителів стає цілком зрозумілою, якщо згадати, що вибух на АЗС в Аккрі в 2015 році забрав життя близько 100 людей, які шукали на ній притулок від шторму та повені.

Декілька днів тому під Нижнім Новгородом у Росії вибухнув нафтопереробний завод «Лукойла», загинули четверо робітників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: