У ГПУ анонсували апеляцію на арешт Лихоліта

У ГПУ анонсували апеляцію на арешт Лихоліта
censor.net.ua

Адвокат Лихоліта поки не подавав скаргу на рішення суду, хоч і планує це зробити

У Генеральній прокуратурі України заявляють, що Апеляційний суд у понеділок, 3 липня, розгляне зміну запобіжного заходу заарештованому раніше колишньому начальнику штабу батальйону «Айдар» Валентину Лихоліту. Про це повідомив інспектор внутрішньої безпеки ГПУ Петро Шкутяк, який прибув до Печерського райсуду Києва, пише «Радіо Свобода»

Він також зазначив, що процес триватиме під особистим контролем генерального прокурора Юрія Луценка.

Водночас, як розповів адвокат Валентина Лихоліта Андрій Мамалига, він поки не подавав скаргу на рішення суду, хоч і планує це зробити. Адвокат колишнього «айдарівця» також повідомив, що захист і далі розраховує на зміну запобіжного заходу, але поки не вдалося досягнути домовленостей про продовження розгляду справи Валентина Лихоліта у суботу.

Як відомо, у Києві нардепи, які після обрання у п'ятницю ввечері запобіжного заходу «айдарівцю» Валентину Лихоліту, не дозволили вивезти його з Печерського суду, провели ніч у приміщенні суду.
1 липня Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці колишнього начальника штабу батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта. Після цього у будівлі суду сталася сутичка.
Активісти, які блокують вивезення Лихоліта з Печерського районного суду Києва, планують встановити на Хрещатику намет. Наразі там перебуває більше 150 осіб, очікується прибуття людей з різних районів. Точна кількість учасників акції не відома. Зараз активісти набирають волонтерів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: