У Гройсмана намалювали карту ремонту ям на дорогах України

У Гройсмана намалювали карту ремонту ям на дорогах України
Фото з відкритих джерел

Прем'єр стверджує, що на 60% українських доріг вже ліквідовано ями

Голова уряду України Володимир Гройсман розповів, де в Україні найкраще ліквідовують ями на дорогах.

Відповідні дані він оприлюднив у своєму Facebook.

«Станом на 11 серпня в Україні ліквідовано близько 60% ям на дорогах, а це понад 44 тис км доріг», - пише Гройсман. Серед лідерів за ходом ремонту доріг він називає, посилаючись на дані Укравтодору, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку і Рівненську області - у них поремонтовано 80% покриття.

«Зараз дуже важливе завдання – розібратись з тими областями, де «ямковий ремонт» коливається в межах 16-48%. Вже було витрачено 1,19 млрд грн на ремонт доріг і я хочу бути впевненим, що кожна гривня витрачена ефективно і за призначенням. За ходом ремонту в цих областях буде максимальна увага», - пообіцяв голова уряду.

За даними Укравтодору, оприлюдненими напередодні, області-лідери у ремонті доріг - Київська, Тернопільська, Волинська, Хмельницька, Житомирська, Рівненська, Вінницька, Чернівецька, у них ліквідовано понад 80% ям на автошляхах. Окремі області заявляють навіть про 100% ремонт.

Середні показники мають Львівська, Запорізька, Кіровоградська, Донецька, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернігівська області - від 50% (Чернігівська) до 77% (Львівська).

Пасуть задніх - Сумська, Херсонська, Харківська, Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська та Миколаївська області - від 26% (Миколаївська) до 48% (Сумська).

Найгірша ситуація в Одеській та Луганській областях, де ліквідовано лише 16% ямковості.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: