У Гройсмана повідомили, коли оголосять місто-господаря Євробачення-2017

У Гройсмана повідомили, коли оголосять місто-господаря Євробачення-2017

Місто обирають з огляду на фінансову і структурну спроможність, повідомив Кириленко

Місто, у якому відбуватиметься пісенний конкурс Євробачення-2017, обирають з огляду на фінансову і структурну спроможність. Про це в ефірі «5 каналу» заявив віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.
«Місто буде визначено, я думаю, що це до вересня місяця вже трапиться. Не хочу забігати наперед, тому що ніхто не знає, яким буде це місто, але це буде велике українське місто, яке найбільш готове», - сказав міністр.
Він зазначив, що інтрига вся – у фінансовій і структурній спроможності. «Тому що це – велика подія, і її треба провести значно краще, ніж навіть це вдалося нам 2005-го року. Тоді Київ приймав Євробачення, з того моменту нових залів особливо не з’явилося, але треба виконати всі вимоги, які Євробачення перед нами ставить», - наголосив урядовець.
Нагадаємо, у четвер, 25 серпня, планувався брифінг, на якому мали оголосити місто, яке прийме «Євробачення-2017». Але Кабмін скасував його.
Голова Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що місто, яке проведе пісенний конкурс «Євробачення», не оголосили тому, що у двох міст практично рівні переваги. На своїй сторінці у Facebook Аласанія написав, що ці два міста – Київ та Одеса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: