У Грузії прихильники партії Саакашвілі провели мітинг під ЦВК

У Грузії прихильники партії Саакашвілі провели мітинг під ЦВК

В Грузії будівлю ЦВК було взято під посилену охорону поліції через мітинг прихильників ЄНР

Лідери партії «Єдиний національний рух» (ЄНР) провели вночі акцію протесту біля будівлі ЦВК Грузії після зустрічі з головою Центрвиборчкому Тамарою Жванія. Зустріч з нею в будівлі ЦВК провели лідери ЕНР Давид Бакрадзе, Гіга Бокерія і Ніка Мелія. Про це повідомляє «РИА Новости».

«Ми, на жаль, не отримали відповіді на питання. Пані Тамара, на жаль, не сказала нам нічого нового, тому що в цій країні все вирішує ні вона, ні Георгій Квірікашвілі, а Бідзіна Іванішвілі», - заявив Мелія за підсумками зустрічі.

Він також заявив, що партія планує обговорити подальший план дій і, ймовірно, ще буде проводити протестні акції.

В Грузії будівлю ЦВК було взято під посилену охорону поліції через мітинг прихильників ЄНР. Члени партії Саакашвілі заявили, що сумніваються в правильності підрахунку результатів виборів.

Напередодні в Грузії пройшли парламентські вибори. Основна боротьба розгорнулася між правлячою партією «Грузинська мрія – Демократична Грузія», формальним лідером якої є грузинський прем'єр Георгій Квірікашвілі, і опозиційної політсилою Міхеїла Саакашвілі «Єдиний національний рух». За результатами підрахунку Центральною виборчою комісією Грузії результатів голосування на 54,51% виборчих дільниць правляча партія «Грузинська мрія - Демократична Грузія» отримує більшість місць в парламенті - 50,44% голосів.

 

 За попередніми даними ЦВК на підставі 54% оброблених бюлетенів «Грузинська мрія -Демократична Грузія» Майже вдвічі випереджає ЄНР

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: