У Грузії завершилося голосування, на дільниці прийшли менше третини виборців

У Грузії завершилося голосування, на дільниці прийшли менше третини виборців
Голосування на виборах у Грузії

Змагалися 100 кандидатів у семи регіонах та у всіх великих містах Грузії

Другий тур виборів завершився в 50 виборчих округах - депутатів парламенту Грузії вибирали в семи регіонах і у всіх великих містах країни.

Про це повідомляє «Грузія Online».

«У виборах брали участь 100 кандидатів. З них, 49 балотувалися від правлячої партії "Грузинська мрія - демократична Грузія", 45 - від колишньої партії влади "Єдиний національний рух", два - від партії "Вільні демократи", один - від партії "Топадзе - Промисловці, Росія". У виборах також брали участь три незалежні кандидати», - йдеться в повідомленні.

У другому турі за депутатський мандат від одномандатного округу боролися по два кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів у першому турі.

У виборчі комісії надійшло 87 скарг про порушення. У ЦВК Грузії заявили, що всі вони стосуються дрібних процедурних порушень.

Явка виборців в ході другого туру парламентських виборів в Грузії на 17:00 становила 30,99%.

«За даними на 17:00, у всіх 50 мажоритарних виборчих округах у виборах взяли участь 30,99% від загального числа виборців, що чисельно становить 767 907 виборців», - повідомила спікер ЦВК Грузії Анна Мікеладзе.

Другий тур виборів за мажоритарною системою проходив у 50 одномандатних округах Грузії. Основними конкурентами на виборах є кандидати від правлячої партії "Грузинська мрія - демократична Грузія" і колишньої партії влади "Єдиний національний рух".

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: