У Харківській області підірвали машину директора птахофабрики

У Харківській області підірвали машину директора птахофабрики

В автомобілі вибухнула встановлена в ніч з 23 на 24 липня граната РГД-5

У Харківській області підірвали автомобіль місцевого підприємця. Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Харківській області, інформація про подію, яка сталася сьогодні в селі Старовірівка, надійшла до чергової частини Шевченківського відділення поліції о 07:10.

Для встановлення обставин за адресою виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції, кінологи та швидка медична допомога. Правоохоронці встановили, що вибух стався на території подвір’я одного з місцевих підприємств в той момент, коли водій заводив автомобіль «Нива».

Внаслідок події 42-річний власник автомобіля – директор місцевого підприємства – отримав тілесні ушкодження. Стан здоров’я задовільний. Чоловік не госпіталізований.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Водночас джерела УНІАН у правоохоронних органах Харківщини повідомили, що в автомобілі вибухнула встановлена в ніч із 23 на 24 липня граната РГД-5. Власник автомобіля – директор птахофабрики – контужений.

Як повідомляв «Главком», в Одесі вибухнув автомобіль «Жигулі», припаркований на перехресті вул. Буніна та Олександрівського проспекту поруч з офісом організації «Рада громадської безпеки». Повідомляється, що сила вибуху була такою, що гучний хлопок чули багато жителів в центрі міста.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: