У Харкові грабіжник, намагаючись втекти від поліції, стрибнув з балкону і загинув

У Харкові грабіжник, намагаючись втекти від поліції, стрибнув з балкону і загинув

Від отриманих травм чоловік помер в кареті швидкої медичної допомоги

Під час спецоперації щодо його затримання, нападник вистрибнув з балкону квартири, розташованої на четвертому поверсі

У Харкові зловмисник, який скоїв розбійний напад на кредитну установу, загинув під час переслідування поліцією. Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області, передає «Главком».

Згідно з повідомленням правоохоронців, до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 14:00 суботи невідомий зайшов до приміщення кредитної установи на вулиці Сумській та під загрозою предмета, схожого на пістолет, намагався заволодіти грошима. Касир закладу встигла натиснути тривожну кнопку. Працівники охорони, які знаходились неподалік, швидко приїхали на виклик та почали переслідувати нападника. На допомогу їм прийшли перехожі. Злодію вдалося відірватися від переслідування та сховатися у під’їзді житлового будинку.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області Олег Лобунець, на місце події було терміново спрямовано додаткові сили поліції. Працівники Київського відділу поліції оточили будинок до приїзду спецпідрозділу КОРД. Бійці попередньо визначили, в якій квартирі може переховуватися втікач та почали його затримання. В цей час чоловік вистрибнув з вікна. До приїзду лікарів швидкої, спецпризначенці надавали йому первинну медичну допомогу.

Лікарям не вдалося врятувати чоловіка, він помер у кареті швидкої. Слідчими дана подія попередньо кваліфікована за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ст. 115 (умисне вбивство) із поміткою «самогубство» Кримінального кодексу України. Зараз працівники поліції з’ясовують усі обставини події та особу загиблого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: