У Херсоні невідомі вибили зуба депутату міськради

У Херсоні невідомі вибили зуба депутату міськради
Депутат Херсонської міськради від фракції ВО «Свобода» Євген Матковський

У депутата діагностували легкий струс мозку

У Херсоні двоє невідомих напали на депутата Херсонської міської ради від ВО «Свобода» Євгена Матковського та нанесли йому тілесні ушкодження.

Як повідомляє прес-служба Херсонської обласної організації ВО «Свобода», ввечері 11 квітня в Херсоні двоє невідомих напали на депутата біля його будинку та завдали йому декілька ударів в обличчя.

Матковського доставили до лікарні, де йому надали первину допомогу. Лікарі діагностували у Матковського легкий струс мозку, також у постраждалого вибитий зуб.

«За декілька годин до цього біля будинку ходили невідомі, питали у рідних, де я перебуваю, називалися моїми знайомими. Можу пов'язати напад із моєю політичною діяльністю», – цитує прес-служба слова Матковського. Про подію повідомлено правоохоронні органи.

У відділі комунікацій ГУ НП в області підтвердили факт нападу на депутата, зауваживши, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу (нанесення легких тілесних ушкоджень).

При цьому у поліції додали, що на момент звернення до правоохоронних органів депутат не вказував, що пов’язує напад зі своєю політичною діяльністю.

Раніше «Главком» повідомляв, к сесійній залі Луцької районної ради 49-річний голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський побив 36-річного депутата районної ради, члена партії «Свобода».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: