У Херсоні вантажівка збила двох велосипедистів-спортсменів: дівчина загинула

У Херсоні вантажівка збила двох велосипедистів-спортсменів: дівчина загинула

Велосипедист перебуває у реанімації у важкому стані

У Херсоні вантажівка-зерновоз КамАЗ з причепом наїхала на двох велосипедистів-спортсменів, в результаті чого загинула дівчина, а чоловік отримав травми і у важкому стані госпіталізований до реанімації. Про це повідомила громадська організація «Велохерсон» у себе на сторінці у Facebook.

«Сьогодні на Бериславському шосе в районі Данона (завода ТОВ «Данон Дніпро» - ред.) сталася ДТП. КамАЗ-зерновоз, що виїхав з узбіччя, зніс двох велосипедистів. Молода дівчина, спортсменка з інвалідністю, Олена Савченко, загинула на місці», - йдеться у пості.

Також повідомляється, що спортсмен Кутас Андрій, «який регулярно представляє Херсон на велосипедних змаганнях по всій Україні, володар кубка голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва і переможець багатьох інших змагань, інструктор безкоштовної велошколи, глава сімейства, батько двох дітей», нині знаходиться в реанімації у важкому стані зі струсом і двома переломами.

«Водій КамАЗа зник з місця ДТП, але незабаром був спійманий завдяки діям небайдужих автомобілістів і патрульної поліції Херсона», - поінформувала ГО «Велохерсон».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: