У Хмельницькому московські попи торгують дисками із забороненою символікою

У Хмельницькому московські попи торгують дисками із забороненою символікою
Компакт-диски, якими торгує московська церква

На обкладинці дисків, які продає УПЦ МП, фото співака у військовій формі і георгіївська стрічка

У Хмельницькому в Молодіжному центрі УПЦ Московського патріархату продають диски із записами російського музиканта Валерія Малишева, на обкладинці яких фото співака у військовій формі і зображена георгіївська стрічка. Помітили диски депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик і його однодумці, побувавши в центрі УПЦ МП.

«…Разом із побратимами завітали до Молодіжного центру української (точніше російської) православної церкви. Виявили торгівлю дисками, на обкладинці яких була зображена георгіївська стрічка, віднедавна заборонена на законодавчому рівні. Щоб перевірити, як виконується закон, було викликано наряд поліції, який зафіксував це правопорушення та склав відповідний адмінматеріал», - написав депутат на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що приміщення, в якому розташований цей центр, є міською комунальною власністю та надане попередньою владою в безкоштовне користування.

«Мене особисто не дивує присутність «сєпарської» символіки в закладах Московського патріархату, оскільки це відкритий антиукраїнський елемент, спрямований сіяти розбрат у суспільстві», - додав Бурлик.

Нагадаємо, закон про заборону георгіївської стрічки був прийнятий Верховною Радою України 16 травня 2017 року.

12 червня президент України Петро Порошенко підписав закон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: