У «Інтера» змінився голова правління

У «Інтера» змінився голова правління
Фото mediananny.com

Новий голова правління почне виконувати свої обов'язки з 15 вересня

Голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф покидає свою посаду, повідомляє прес-служба телеканалу. Замість нього телеканал з 15 вересня очолить Катерина Шкуратова, яка обіймала посаду члена правління «Інтера».

Бенкендорф обіймав посаду голови правління з 2013 року. У прес-службі підкреслили, що «йде він за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами».

Катерина Шкуратова 20 років працює на телебаченні, до теперішнього часу була членом правління телеканалу «Інтер», виконавчим продюсером телеканалу і очолювала продакшн-компанію «Інтер Медіа Груп» ТОВ «07 Продакшн».

 Нагадаємо, 4 серпня на вулиці Щусєва, почалася пожежа в будівлі телеканала «Інтер». До пожежі декілька осіб підпалили під офісом телеканала шини і скандували: «Інтер» – агент Москви».

Внаслідок пожежі у будівлі «Інтера» постраждали люди. Зокрема, журналістка телеканала дістала травму хребта під час пожежі. 

За підозрою у підпалі будівлі «Інтера» було затримано 6 осіб, повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко, проте згодом їх відпустили.

5 вересня пікетувальники поставили намети і заявили про безстрокову акцію. Попри ці дії «Інтер» не подав заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Тим часом Порошенко доручив Луценку взяти під особистий контроль розслідування щодо «Інтера». 

5-го та 6 вересня пікетувальники почали блокування головного офісу телеканала. Вдень 6 вересня вони призупинили блокування нібито за домовленістю із телеканалом. Проте керівництво «Інтера» спростовує досягнення будь-яких домовленостей із екс-добробатівцями, які протестували під офісом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: