У кафе під Києвом сталася стрілянина, є загиблий

У кафе під Києвом сталася стрілянина, є загиблий

Зловмисник пояснив, що стрілянину він влаштував, оскільки «хильнув» зайвого, а зброю придбав у невідомого чоловіка

У селі Вища Дубечня Вишгородського району Київської області у приміщенні кав'ярні місцевий житель під час конфлікту влаштував стрілянину.

Внаслідок вогнепального поранення один чоловік загинув на місці, інший потерпілий з пораненням руки доправлений до лікарні. 

Про це повідомляє у понеділок Відділ комунікації поліції в Київській області.

Як зазначається, на спецлінію «102» о другій годині ночі надійшло повідомлення від жителя с. Вища Дубечня про те, що серед вулиці лежать двоє чоловіків з пораненнями, схожими на вогнепальні, один з них просить викликати швидку допомогу.

«За вказаною адресою одразу прибули наряд патрульної служби, слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, у приміщенні місцевої кав’ярні між двома відпочиваючими виник конфлікт. Коли забракло словесних аргументів, один з них вихопив зброю і здійснив кілька пострілів, цілячись у свого опонента. У результаті 28-річний заробітчанин зі Львівської області від отриманого вогнепального поранення у груди помер на місці. Іншому чоловіку нападник випадково влучив у плече», - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці вилучили предмет, схожий на перероблену вогнепальну зброю типу «Флобер», шість гільз, три набої калібру 5,6 мм та «мішечок», де ще були 65 патронів.  

Під час проведення першочергових оперативних заходів працівники поліції затримали зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 32-річний житель села Вища Дубечня, який зізнався у скоєному. Як пояснив він правоохоронцям, стрілянину він влаштував, оскільки «хильнув» зайвого, а зброю він придбав у невідомого чоловіка.       

Слідчими Вишгородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном від семи до 15 років. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: