У Кельні екстрено сів літак після повідомлення про підозрілу розмову на борту

У Кельні екстрено сів літак після повідомлення про підозрілу розмову на борту
Easyjet

Кілька людей на борту говорили на якусь тему, пов'язану з тероризмом

Літак Airbus 319 авіакомпанії Easyjet, що летів зі Словенії в Британію, здійснив екстрену посадку в Кельні (Німеччина) після того, як пілотам повідомили про підозрілу розмову. Поліцейські, що прибули в аеропорт, підірвали рюкзак, який перебував на борту, передають німецькі ЗМІ.

Як повідомили агентству AFP в поліції, пасажири передали пілотові, що кілька людей на борту говорили на якусь тему, пов'язану з тероризмом.

Після цього командир повітряного судна вирішив посадити літак. Поліцейські евакуювали 151 пасажира і затримали трьох підозрюваних.

Потім сапери провели контрольований підрив рюкзака, що належав одному із затриманих. Інформації про вміст рюкзака не надходило.

Під час інциденту з 19:00 до 22:00 за місцевим часом аеропорт Кельн-Бонн не працював. Десять рейсів було направлено в інші аеропорти, 20 вильотів затримані.

Поліцейські в Німеччині та інших європейських країнах залишаються в стані підвищеної готовності після серії терактів. 2 червня в німецькому місті Нюрбурге був перерваний рок-фестиваль через загрозу теракту, яка в підсумку виявилася помилковою.

Увечері 3 червня троє осіб у Лондоні збили кілька пішоходів, а потім стали нападати на перехожих з ножами. Загинули 8 осіб, кілька десятків отримали поранення.

22 травня теракт стався в Манчестері. Увечері в фойє концертного залу «Манчестер-арена», де проходив концерт співачки Аріани Гранде, смертник підірвав бомбу. Загинули 22 людини, в тому числі діти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: